Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag avvakta med beslut och ta en välbehövlig paus. På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. På söndag är du produktiv och beslutsam. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 19 - 2018

Fredag den 11 maj 2018
Nu går Månen över i den optimistiska Vädurens tecken. Detta skänker både uppmuntran och ny ork. När dessutom den livsnjutande och praktiska Oxensolen idag också slår sig samman i en fin trine med den passionerade Pluto skapas en mycket positiv energi som stärker ditt självförtroende och skänker framgång. Det du gör nu har alla chanser att bli riktigt bra och givande..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 12 maj 2018
Den impulsiva Vädursmånen hamnar idag i kvadrat med den passionerade Pluto. Detta kan få dig att gå för långt eller driva på dig själv för hårt. Vissa blir också rätt aggressiva eller kontrollerande under denna influens så försök undvika onödiga konfrontationer och tänk efter ett extra varv innan du själv går på någon annan för hårt.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 13 maj 2018
Idag påbörjar kommunikatörsplaneten Merkurius en framåtgående bana i Oxens praktiska och kreativa tecken för ett besök som varar fram till 29 maj. Detta kommer öka intresset för investeringar och fysiska saker som har betydelse för just dig. Din inkomst eller sparande kan påverkas under denna period, troligtvis till det bättre, men det kan komma att krävas en del organisation eller hantering för att se resultat. Energin är mycket kreativ på ett praktiskt plan så det passar extra bra att bygga eller göra förbättringar på tex. ditt boende under denna period.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   hundens år   månadssmycken   årshoroskop   kinesiskt horoskop   chinese year 2018   astrosmycken   zodiaken   astrologiböcker   bokrecensioner   Year of the brown Earth Dog   månadssten   bruna jord hunden   horoskop   stjärntecken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn