Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag väntar kraftfull men oberäknelig powerenergi. På lördag är du påhittig och spännande saker kan visa sig. På söndag inleds en period av passion, andlighet och själslig läkning. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 18 - 2018

Fredag den 4 maj 2018
Nu står Månen i den produktiva Stenbockens tecken. Detta gör dig mer metodisk och fokuserad men också lite mer orolig för olika saker, speciellt som Stenbocksmånen idag också slår sig samman med den allvarliga Saturnus. Energin hjälper dig visserligen med arbete, karriär eller ansvar, men den kan också göra dig lite dyster eller negativ. Försök se saker och ting lite mer positivt och utnyttja energin till att planera eller utföra sådant du vill få gjort för du är extremt effektiv och kreativ om du bara vill. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 5 maj 2018
Idag ställer sig den produktiva Stenbocksmånen i en fin sextil till först den fantasifulla Neptunus och sedan lyckoplaneten Jupiter. Detta skapar chans till en riktigt bra dag fylld med kreativitet, uppmuntran och goda känslor. Det mesta går din väg och det finns stora chanser till roliga händelser eller givande utdelningar idag.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 6 maj 2018
På förmidagen hamnar den produktiva Stenbocksmånen på kant med en oberäknelig Uranus detta kan skapa smått galna eller överraskande händelser som kan stöka till din dag. Folk kan också bete sig udda eller impulsivt under denna influens. Tack och lov kommer skönare energi in senare under dagen då den harmoniska Oxensolen ställer sig i en fin sextil till den fantasifulla Neptunus. Energin är mycket kreativ och gör dig också mer lyhörd och öppen för andliga budskap och meddelanden.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   astrobok   astrologiböcker   zodiaken   bokrecensioner   hundens år   månadssmycken   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   årshoroskop   chinese year 2018   bruna jord hunden   astrosmycken   månadssten   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn