Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag kan det vara svårt att ta beslut. På tisdag kan motsättningar, lögner eller problem komma upp till ytan och någon kan ändra sig. På onsdag inleds en period då du kan lägga grunden till något givande. På torsdag är du positiv och något roligt kan visa sig. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 16 - 2018

Fredag den 20 april 2018
Idag går Månen över i den romantiska och kreativa Kräftans tecken. Detta gör dig mer fokuserad på det eller de som ligger dig varmast om hjärtat. När dessutom sedan den harmoniska Oxensolen slår sig samman med Kräftanmånen skapas en mycket fin energi som skänker framsteg och öppnar upp för nya möjligheter. Det är också lättare att njuta av det du redan har. Överlag är energin mycket mild och välgörande..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 21 april 2018
Idag ställer sig den intuitiva Kräftanmånen i en fin trine till den fantasifulla Neptunus. Detta skapar en mycket medial energi som hjälper dig vara uttrycksfull och få fram vad du vill på ett enkelt och bra sätt. Du vet nu också instinktivt vad du behöver göra och du kan känna av andras behov och avsikter med lätthet.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 22 april 2018
Idag påbörjar den passionerade Pluto en bakåtgående bana i Stenbockens drivna tecken som kommer vara fram till den 30/9. Energin kommer ge chans att se över hur du strukturerat ditt liv och rätta till sådant som kanske gjorts av felaktiga skäl. Perioden ger möjlighet att göra saker rätt eller börja om på nytt med något under de kommande månaderna.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   stjärntecken   hundens år   Year of the brown Earth Dog   horoskop   astrologiböcker   bokrecensioner   bruna jord hunden   astrosmycken   månadssmycken   chinese year 2018   astrobok   årshoroskop   månadssten   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn