Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Måndag kan börja avigt men slutar fint. På tisdag kan du vänta dig det oväntade. På onsdag är du innovativ och på torsdag är du kreativ. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 13 - 2020

Fredag den 27 mars 2020
På fredag ställer sig den livsnjutande Oxenmånen i en fin sextil till kommunikatörsplanteten Merkurius som just nu befinner sig i Fiskarnas fantasifulla tecken. Detta gör det extra lätt att förmedla våra tankar och idéer till andra på ett givande sätt. Du kan också få en vision eller insiktsfull dröm som kan få stor betydelse för dig. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 28 mars 2020
Lördagen ser ut att bli extra positiv då kärleksplaneten Venus slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter i en fin trine. Det finns nu chans till romantik, skapa något kreativt eller göra något du mår bra av. Energin kan kort och gott ge dig en riktigt fin eller lyckosam dag.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 29 mars 2020
På söndag går månen över i den kvicka Tvillingens tecken och när månen idag också slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius skapas en social energi som gör att du gärna vill umgås eller diskutera med dina nära och kära. Nu är ju fysiska möten begränsade men energin är även perfekt för att kommunicera via sociala medier, för att skriva av sig eller tänka ut och förmedla nya spännande idéer och planer.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

årshoroskop   månadssmycken   månadssten   horoskop   zodiaken   chinese year 2018   astrobok   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   astrosmycken   hundens år   stjärntecken   bokrecensioner   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn