Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag väntar kraftfull men oberäknelig powerenergi. På lördag är du påhittig och spännande saker kan visa sig. På söndag inleds en period av passion, andlighet och själslig läkning. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 11 - 2018

Fredag den 16 mars 2018
Idag slår sig den drömmande Fiskenmånen sig samman med sin hemplanet den andliga Neptunus. Detta skapar en mycket medial och intuitiv energi som gynnar alla, men speciellt de som arbetar med skapande eller kreativa uppgifter. Du kan nu också lätt få meddelanden eller andliga budskap samt guidning, så lyssna och var uppmärksam på vad som kan visa sig..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 17 mars 2018
Idag väntar en spännande nymåne i Fiskarnas fantasifulla och intuitiva tecken. Energin hjälper dig se helheten på saker och ting och du kan också se saker klarare och på ett högre plan. Ovanliga eller mystiska händelser som kan leda till tillväxt och utveckling kan nu också visa sig. Sådant du påbörjar nu har alla möjligheter att utvecklas och växa till något som hjälper dina planer eller ambitioner i framtiden.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 18 mars 2018
Dagen kan börja lite avslaget då den drömmande Fiskenmånen hamnar på kant med en stillastående Saturnus. Detta kan orsaka förseningar eller hinder i dina planer eller så blir det svårare att komma överens med andra. Men håll ut, fram på eftermiddagen/kvällen kommer skönare energi in då Fiskenmånen istället slår sig samman i en fin vinkel med kärleksplaneten Venus. Detta skapar en charmig och trivsam atmosfär som gör det enkelt och roligt att komma överens eller hitta gemenskap med andra. Du får också uppmuntran och en härlig känsla av att allt kommer gå bra.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   astrobok   astrologiböcker   hundens år   zodiaken   kinesiskt horoskop   månadssten   Year of the brown Earth Dog   horoskop   bokrecensioner   årshoroskop   stjärntecken   astrosmycken   bruna jord hunden   chinese year 2018  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn