Senast aktiv

Fiskarnas tecken

Allt mellan himmel och jord kring stjärntecknet fiskarna.
(1802 kommentarer)

Populärast

vilka stjärntecken som passar ihop?

Vilka stjärntecken passar ihop? O vilka gör det inte? Det skrivs olika på olika sidor o i böcker... Och jag tycker personligen inte att det stämmer så ofta, o jag dras ofta till de teckerna som jag på de flesta sidor o böcker inte skulle passa ihop med ex, stenbockar o Oxar... Någon som har några åsikter om detta? Eller vet mer? Mvh en lite förvirrad våg!
(2394 kommentarer)

Fiskarnas tecken

Allt mellan himmel och jord kring stjärntecknet fiskarna.
(1802 kommentarer)

Olika stjärntecken

Ibland kan man se olika datum för stjärntecken dvs. när ett tecken börjar och slutar vilket jag tycker är konstigt. Beror det på skottår eller varför är det så och födds man ett datum som ligger på gränsen så blir man ju då olika tecken beroende på vem man skall tro på
(1013 kommentarer)
brittabritta

vågen och fiskarna

eller är man alltid vågen när man är född 22 oktober?...min sambo är född då men jag är född 18 mars så jag är väl säkert fiskarna......har vi någon framtid tillsammans?

Skriven av britta

++00666611

kvinna vågen villket stjärntecken passar mej tyföddacker det är bra att man kan fråga. D et är intresant att läsa om olika tecken.Tänk om alla skulle vara födda i samma teckenvad kul det skulle vara. Då skulle man slippa leta efter vänner som skulle passa i hop. hälsningar jenna.
++00666611

Det vore kul om man kunde fixa vänner via denna sida.
kärlek

Är själv fisk och har levt ihop med en våg i snart 31 år.. det går alldeles utmärkt. Lycka Till
Vaalea

Hej Britta!

Hade jag varit du hade jag sett på fler beståndsdelar än enbart soltecknet (dvs vilket datum man är född som infaller i de olika stjäntecknen i zodiaken). Jag hade hellre sett på hur mycket av de olika elementen du och din sambo har... Du kan ställa ett personligt horoskop på er båda här på denna sidan.
Eld symboliserar det aktiva. Kraft, energi och företagsamhet. Det utåtriktade, ivriga och kreativa. Eldtecknen är typiska handlingstecken. Vädur, Lejon och Skytt är eldtecken.
Jord symboliserar det vardagsnära och materiella. Sådant man använder sig av, och sådant som omger en. Det handlar mer om vad man har, prylar och omgivning och allt praktiskt och konkret, än om vad man gör. Oxe, Jungfrun och Stenbock.
Luft står för tänkande och idéer, språk och kommunikation. Allt som hör tänkandet till – kunskap och moral, lärdom och logik. Det kan sägas handla om hur man förhåller sig till omgivningen, hur man kommunicerar med den. Lufttecknen är Tvillingarna, Vågen och Vattumannen
Vatten symboliserar känslolivet. Alla känslor, från hat till kärlek och förtvivlan, hur man reagerar på omgivningen. Det är också fruktsamhetens element. Kräftan, Skorpionen och Fiskarna är vattentecken.

Se hur elementen fördelas. Elementen påverkar oss mer hur vi agerar med andra människor än soltecknet. Delar ni många av de samma elementen har ni bättre förutsättningar att förstå varandra, alternativt kan ni komplettera varandra om, den ene har mer av något än den andre. En duktig astrolog skulle kunna reda ut det ännu tydligare för er om ni skulle vilja.

Men även om astrologi är en hel vetenskap och oerhört intressant, skulle jag nog ändå först och främst göra en sak, lyssna på vad hjärtat säger... Är du fisk bör du dessutom vara en hel del intuitiv. Lyssna på hjärtat! Tvekar du, om det inte känns rätt (då är det mest troligt mer än astrologi som gör det besvärligt för er), gör i så fall något med det, men känns det rätt... Go for it! Njut, lev och låt dig inte förvirras av astrologi... Lycka till!



Kvinna: Man:

Observera! Länkar och HTML-kod tillåts endast av registrerade och inloggade personer. Astroguide.se förbehåller sig rätten att utan vidare motivering radera inlägg som vi anser stötande eller på annat sätt olämpliga i detta forum.