Senast aktiv

Fiskarnas tecken

Allt mellan himmel och jord kring stjärntecknet fiskarna.
(1802 kommentarer)

Populärast

vilka stjärntecken som passar ihop?

Vilka stjärntecken passar ihop? O vilka gör det inte? Det skrivs olika på olika sidor o i böcker... Och jag tycker personligen inte att det stämmer så ofta, o jag dras ofta till de teckerna som jag på de flesta sidor o böcker inte skulle passa ihop med ex, stenbockar o Oxar... Någon som har några åsikter om detta? Eller vet mer? Mvh en lite förvirrad våg!
(2394 kommentarer)

Fiskarnas tecken

Allt mellan himmel och jord kring stjärntecknet fiskarna.
(1802 kommentarer)

Olika stjärntecken

Ibland kan man se olika datum för stjärntecken dvs. när ett tecken börjar och slutar vilket jag tycker är konstigt. Beror det på skottår eller varför är det så och födds man ett datum som ligger på gränsen så blir man ju då olika tecken beroende på vem man skall tro på
(1013 kommentarer)
Libra14Libra14

Vågen !

hej allihopa !

Är själv född i vågens tecken och undrar om det finns fler vågar här inne ? :) Jag identifierar mig rätt så bra med mitt tecken, men har väldigt många planeter i första huset, som är vädurens hus och även mitt sotecken i 9 huset och ngn annan planet där..därav känner jag väldigt mycket utav eld kännetecken i min natur, trots att man är en oftast "diplomatiskt" våg ;)

Vad har ni andra vågar era planeter i ? och identifierar ni er med ert tecken ? på något sätt

Skriven av Libra14

Mickis

Hej, jag är en våg. Jag är född i det tecknet, jag vett inte bara vad diplomatisk är? Jag skulle vilja lära känna dig
Libra14Libra14

hejhej! vad kul, vilket datum är du född ? :) ja, diplomatisk är man när man är taktfull och typ ser på saker och ting från båda hållen..det brukar vågen stå för, men vissa är d mer eller mindre

Hej Libra 14! Är också en våg i solen, men i venus är jag lejon o kan verkligen känna av detta. Jag är lite nybörjare men nyförälskad i astrologin, men vad menas med de olika husen? Hur vet man vilket hus man har?
Libra14Libra14

hej! med dem olika husen menas det vart varje planet som solen,venus, mars osv befann sig i just ens födelsehoroskop. Som t.ex Väduren, dennes hus har talet nr 1, o så fortsätter det. För att kunna veta vart ens planeter hamnar i för hus,måste man veta vilken tid man föddes och därefter kan man skriva in det på t.ex astro.com som jag tycker är jätte bra. Där får man veta aspekter vid ens födsel osv :) ta o kika där vet ja

Aha Okej då förstår jag!! Ska gå in o kika på den sidan var spännande;-) för har gjort ett personligt horoskop på denna sidan, så man ser vaf man är i månen, Venus, mars etc.



Kvinna: Man:

Observera! Länkar och HTML-kod tillåts endast av registrerade och inloggade personer. Astroguide.se förbehåller sig rätten att utan vidare motivering radera inlägg som vi anser stötande eller på annat sätt olämpliga i detta forum.